sâmbătă, 29 octombrie 2011

West Bromwich 0-2 Liverpool

   
   Liverpool câştigă fără probleme pe terenul lui West Bromwich Albion, cu scorul de 2-0, la capătul unei partide dominate total de cormorani.

   Încă din primele minute, băieţii lui Kenny au pus stăpânire pe joc, iar Charlie Adam a deschis scorul în minutul 9, după un penalty obţinut de inegalabilul - Luis Suarez. Însă, nici după acest gol, West Bromwich nu a ieşit la atac, lipsa de pressing oferindu-le cormoranilor mai mult spaţiu, şi posibilitatea de a puse sub presiunea poarta lui Foster.

   Organizarea defensivă foarte proastă a gazdelor, a fost taxată în minutul 45, când din pasa lui Suarez, Carroll a dublat avantajul, iar Liverpool a intrat cu un scor lejer la pauză.

   În mitanul secund, băieţii 'regelui' au continuat asaltul spre poarta echipei lui Roy Hodgson, având numeroase ocazii, iar bara s-a opus la şutul lui Downing, din minutul 90.

   Aşadar, cormoranii obţin trei puncte preţioase, situându-se la doar cinci puncte de poziţia secundă, ocupată de trupa lui Sir Alex Ferguson. Etapa viitoare, Swansea City va încerca să ne pună probleme pe Anfield, deşi favorita partidei este clar ştiută.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.