sâmbătă, 15 octombrie 2011

Dalglish - "Puteam să câştigăm !"

   Kenny Dalglish crede că dezamăgirea jucătorilor în vestiar, după egalul cu Manchester United, arată cât de departe a ajuns echipa, de la preluarea ei de către 'rege', în ianuarie 2010.

   Steven Gerrard a marcat primul său gol în acest sezon, dar Hernandez a egalat în minutul 81, obţinând un punct preţios pentru diavoli.

     " Puteam să câştigăm toate cele trei puncte. Portarul lor a apărat foarte bine, iar şansa lui Henderson din prelungiri, putea să ne aducă victoria. "

     " Dezamăgirea băieţilor după acest egal cu Manchester United, demonstrează cât de departe am ajuns. "

     " Am fost fericiţi, deoarece jucătorii erau dezamăgiţi. Am fi fost mai fericiţi dacă obţineam cele trei puncte, dar atitudinea băieţilor de după golul marcat de United, a fost admirabilă. Tot ce ne-a lipsit astăzi, au fost cele trei puncte. " a mai adăugat Dalglish.

   În ceea ce priveşte golul oaspeţilor, Kenny a susţinut: " Am fost lipsiţi de noroc datorită faptului că Skrtel a alunecat, iar el trebuia să fie acolo. De asemenea, suntem nefericiţi deoarece trebuia să primim un penalty la hents-ul lui Evans, dar ăsta e fotbalul, şi trebuie să mergem mai departe. "

   Marţi, Liverpool va juca un amical cu Glasgow Rangers, pe Ibrox Park, iar Dalglish are oportunitatea de a urmări mai mulţi jucători la treabă, care nu au prins foarte multe minute în acest sezon.

P.S. REZUMATUL PARTIDEI CU UNITED A FOST PUBLICAT LA PAGINA RESPECTIVĂ. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.