miercuri, 5 octombrie 2011

Carra - " Nu l-aş schimba pe Suarez cu nimeni !"

   Jamie Carragher a lăudat abilităţile de atacant ale lui Suarez, şi a afirmat că nu l-ar schimba niciodată, pentru  niciun atacant din lume. Uruguayan-ul a reuşit să impresioneze foarte mult de când a venit pe Anfield, intrând în inima fanilor de la primul meci. Zi de zi, la antrenament, Carra este lăsat mască de calităţile lui Suarez.

     " Ştiu că sunt jucători buni în ligă; Aguero a început bine, la fel şi Rooney, dar sincer, nu l-aş da pe Suarez pentru nimeni. Cred că el este fantastic! " a afirmat Jamie.

   Ultimele sezoane pentru Liverpool au fost cam urâte, dar acum, cormoranii sunt încrezători că pot termina cât mai sus în clasament.

     " La începutul campionatului, ai idea că vrei să câştigi titlul, dar să nu uităm că în ultimele două sezoane am terminat pe şapte şi pe şase. Pentru noi, dacă accedem în primele patru locuri este mulţumitor, dar dacă la Crăciun ne vom situa la trei puncte de Manchester United sau Manchester City, atunci vom spune că vrem să câştigăm titlul. "

     " Întotdeauna îmi schimb opinia cu privire la ceea ce vreau să facem, în funcţie de unde ne aflăm. În acest moment, lumea spune că noi ne aflăm în cursă cu Spurs şi Arsenal, pentru că suntem puţin departe de Manchester United şi de Manchester City, dar dacă îi prindem din urmă în următoarea lună, va fi bine. "

     " Jucăm cu Manchester United în următorul meci, iar dacă vom obţine cele trei puncte de acolo, apoi dacă vom obţine puncte din partidele cu City şi Chelsea, îţi poţi schimba opinia cu privire la obiectiv. " a mai susţinut Jamie Carragher.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.