sâmbătă, 22 octombrie 2011

Egal nedrept: Liverpool 1-1 Norwich City

   
   Liverpool a remizat, scor 1-1 pe Anfield, în compania lui Norwich City, după ce portarul oaspeţilor a apărat incredibil pe întreaga durată a partidei, dar mai ales la ultimele faze ale meciului.

   După un început de partidă cu două bare de partea cormoranilor, Bellamy a deschis scorul în minutul 45, după o primă repriză total dominată de Liverpool.

   În repriza secundă, cormoranii au început mai greoi partida, iar Holt a marcat cu o lovitură de cap, după o ieşire eronată a lui Reina (când echipa joacă bine, primeşte gol doar după o greşeală a lui Pepe). După acest gol, cormoranii s-au aruncat în atacat, iar în minutul 92, Andy Carroll a ratat o ocazie imensă, trimiţând o lovitură de cap la câţiva mm de bară (poate a şters şi bara), la care portarul gazdelor era spectator. În minutul 93, la ultima fază a meciului, Suarez a reluat singur din faţa porţii, dar de această dată, portarul oaspeţilor, Ruddy, a plonjat inexplicabil şi a scos mingea de sub bara porţii sale, spre disperarea fanilor lui Liverpool, şi spre mirarea antrenorului oaspeţilor, Paul Lambert, care a rămas surprins de prestaţia goalkeeper-ului său.

   Aşadar, Liverpool pierde două puncte importante, şi se distanţează la patru puncte de locul patru, ocupat de Newcastle United. Rezultatul acestei partide este total nedrept, toată lumea declarând că Liverpool merita victoria pe deplin. Ăsta este fotbalul, iar noi mergem mai departe. Etapa viitoare ne aşteaptă un meci greu, în deplasarea de la West Bromwich Albion, unde trebuie să câştigăm neapărat.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.