duminică, 2 octombrie 2011

Downing crede în echipă



     Stewart Downing spune că echipa, prin cele două victorii din ultimele două etape, a demonstrat că poate să ridice pretenţii în acest sezon.

   După ce Liverpool a lăsat în urmă înfrângerile cu Stoke şi Tottenham, au urmat două meciuri în care s-au câştigat maxim de puncte. Liverpool a surclasat Wolverhampton cu scorul de 2-1 şi Everton cu scorul de 2-0, ceea ce l-a făcut pe Downing se îşi exprime încântarea.

   Iată ce a declarat "aripa cormoranilor": "Victoriile care au urmat acelor înfrângeri demonstrează caracterul de învingător al personalităţilor de la club, dar şi puterea echipei. Cu toţii vrem să ne facem treaba cât mai bine, iar victorii ca aceasta sunt bine-venite.

   Despre meciul cu Everton, Steward a declarat următoarele: "N-am fost lângă fază când s-a întâmplat (roşul lui Rodwell). S-a întâmplat foarte repede totul, iar la început am crezut că va fi cartonaş galben. Cred că a fost o decizie grea şi pentru arbitru. Noi am continuat să presăm, iar în final roadele muncii au fost culese de băieţii noştrii.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.