joi, 20 octombrie 2011

Doni & Robinson - OUT cu Norwich

   Kenny Dalglish a remarcat doar două accidentări înaintea partidei de sâmbătă, atunci când Liverpool va primi vizita lui Norwich City. 

   Alexander Doni va lipsi datorită accidentării sale din meciul cu Rangers, alături de el fiind absent şi tânărul Jack Robinson. 

     " Avem o echipă aptă pentru meciul de sâmbătă, cu excepţia lui Doni, care s-a accidentat la deget, şi Jack Robinson, care are entorsă. Danny Wilson a primit în partida cu Rangers o lovitură la gleznă, dar este bine. Ceilalţi sunt apţi! " a afirmat Dalglish.

   În ciuda înfrângerii de pe Ibrox Park, Dalglish crede că acea partidă a fost un exerciţiu foarte bun pentru echipa sa. 

     " Acel amical a fost folositor. Le-am acordat unilor jucători posibilitatea de a juca, şi de a prinde un meci întreg, iar acest lucru este cel mai important pentru noi. Nu pot să spun că am jucat foarte bine, dar unii băieţi au confirmat prin jocul lor. " a mai susţinut Kenny.

   Sâmbătă, Liverpool va juca cu Norwich City, echipă nou-promovată în Premier League, de la ora 19:30. Chiar dacă unii se aşteaptă la un meci uşor, ţin să vă contrazic. Norwich City i-a pus mari probleme lui Manchester United, pe Old Trafford, cu două etape în urmă, care a câştigat cu noroc acea partidă. Echipa lui Paul Lambert vine şi cu moralul ridicat, după o victorie cu 3-1 în etapa trecută, împotriva lui Swansea City. Cu toate acestea, sperăm că băieţii noştri se vor mobiliza, şi vor obţine cele trei puncte.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.