marți, 11 octombrie 2011

'Nu sunt mulţi ca Pepe Reina !'

   
   John Aldridge, fostul mare atacant a lui Liverpool şi al naţionalei Irlandei, a afirmat că Pepe Reina este unul dintre puţinele 'caractere masive' care au mai rămas în fotbalul de astăzi.

   Goalkeeper-ul spaniol şi-a publicat autobiografia în această săptămână, carte în care vorbeşte despre dragostea sa faţă de clubul Liverpool, şi despre posibilele plecări ale sale, pe parcursul şederii pe Anfield.

   Pentru Aldridge, această carte demonstrează din nou că ibericul este un jucător de nelipsit, din echipa lui Kenny Dalglish.

     " Pepe este o persoană cu un caracter masiv - acel tip de caracter pe care nu-l prea găseşti în fotbal, în zilele noastre. "

     " Cu toţii am văzut filmuleţul celebrării câştigării World Cup de către Spania, şi am văzut şi acolo ce caracter are. Colegii săi îl iubesc, şi trebuie să fie fantastic să îl ai pe Reina în vestiar. Pe teren, de asemenea, este un lider. Îl vezi cum dirijează apărarea, şi nu vezi prea mulţi oameni care să ţipe la Jamie Carragher pe teren, dar el o face. "

     " Liverpool este norocoasă pentru că îl are! Poate că nu este un băiat local, care nu a crescut de mic la acest club, dar îi pasă de Liverpool. Acest lucru îl poţi observa de fiecare dată când vorbeşte ... este un Spanish Scouser! " a mai adăugat Aldridge.

   Mulţi cred că Reina este cel mai bun portar din istoria lui Liverpool, însă John Aldridge crede că ibericul l-a întrecut pe faimosul Bruce Grobbelaar, portar care a câştigat tot ce se putea cu Liverpool, apărând poarta cormoranilor timp de 13 ani, urmându-l pe mult mai faimosul Ray Clemence.

     " Pentru mine, Pepe Reina este al doilea portar din istoria lui Liverpool, după Ray Clemence. M-am gândit mult să spun acest lucru pe că am jucat şi alături de Bruce Grobbelaar, cel care a fost fantastic şi a câştigat tot ce se putea cu acest club, dar Pepe este magnific, chiar mai bun decât Bruce, după părerea mea. " a mai afirmat John Aldridge, cel care a marcat 63 de goluri în 104 meciuri pentru Liverpool.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.