marți, 4 octombrie 2011

Werner - "Nu împărţim stadionul cu Everton !"

   
   Preşedintele lui Liverpool, Tom Werner, a respins orice idee care afirmă că echipa de pe Anfield va juca pe un nou stadion, alături de Everton, aşa cum se întâmplă în Italia cu AC Milan şi Inter. Acesta a mai adăugat că fanii nu vor fi fericiţi dacă se va întâmpla acest lucru, iar majoritatea deciziilor lor sunt luate după o mică opinie a fanilor echipei.

     " Suporterii noştri nu sunt de acord cu această idee, deci este exclusă. "

     " Toată lumea ştie cele două opţiuni ale noastre - reconstrucţia lui Anfield sau construirea unui stadion nou în parcul Stanley, iar noi nu vrem ca fanii să fie dezamăgiţi. " a mai adăugat Werner.

   Politicienii din oraş văd împărţirea unui stadion între Liverpool şi Everton ca o soluţie foarte bună din punct de vedere economic, dar oficialii clubului nostru şi fanii ambelor echipe nu acceptă aşa ceva. Primăria i-a acordat lui Liverpool un nou termen de gândire, însă foarte scurt, iar dacă nu se va lua o decizie rapidă, atunci acest lucru va aduce o amenţare în plus spre realizarea acestui proiect. 

   Pe lângă acest lucru, Tom Werner speră să nu fie obligat să se grăbească în luarea unei decizii.

     " Oamenii pot să spună ce vor despre faptul că ne i-a mult timp să luăm această decizie, dar noi suntem optimişti că vom lua cea mai bună decizie. "

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.