sâmbătă, 22 octombrie 2011

AVANCRONICĂ - Liverpool v Norwich City

   
   Liverpool încearca să continue o serie fără înfrângeri şi astăzi, când va primi vizita lui Norwich City, echipă nou-promovată în primul eşalon englez.

   După victorii împotriva lui Wolverhampton şi a lui Everton, şi după egalul cu Manchester United, cormoranii vor căuta toate punctele şi în această partidă, în lupta lor pentru a se califica în Uefa Champions League.

   Supăraţi după egalul cu Manchester United, rezultat care nu a imitat deloc situaţia întâmplată pe teren, băieţii lui Kenny nu vor să o adauge şi pe Norwich, pe lista echipelor care au plecat cu un punct de pe Anfield Road.

   În tabara gazdelor, Lucas Leiva va absenta datorită cumulului masiv de cartonase galbene, din acest start de sezon, ultimul fiind obţinut chiar în partida cu diavolii roşii. Problema accidentărilor a cam dispărut de la Liverpool, doar Doni si Robinson fiind indisponibili. Kenny Dalglish are de unde alege, iar fanii vor un rezultat pozitiv şi în acelasi timp un spectacol total, în partida cu băieţii lui Paul Lambert.

   De partea cealaltă, Norwich City încă suferă de absenţa primului cuplu de fundaşi centrali, format din Zak Whitbread şi Elliot Ward, în timp ce fostul fundaş a lui Liverpool, Daniel Ayala, lipseşte datorită acelei grave accidentări, suferite la începutul sezonului, care îl va ţine pe bancă ceva timp. Mult mai cunoscutul atacant, James Vaughan, adus de la Everton în aceasta vară, va absenta şi el datorită accidentării suferite.

   În privinţa statisticilor, Stewart Downing este jucătorul care şi-a creat cele mai multe ocazii de gol în acest sezon (15), fiind urmat de Jose Enrique (13). Charlie Adam este din ce în ce mai bun, după ce rata paselor sale reuşite, creşte de la meci la meci, ajungând aproape la 90%. Echipa de pe Carrow Road, nu a mai câştigat pe Anfield din luna aprilie a anului 1994, atunci când Jeremy Goss a marcat singurul gol al acelei dispute.

   Toată lumea crede că Liverpool va avea un meci relativ uşor, iar atacurile cormoranilor vor fi prea dure pentru o slabă apărare a lui Norwich, care nu este cea mai bună din ligă. Antrenorul oaspeţilor, Paul Lambert, a afirmat că echipa sa va ataca pe Anfield, iar acest joc le va acorda multe spaţii unor jucători precum Luis Suarez sau Stewart Downing, care pot face diferenţa. Pilkington si Hoolahan trebuie ţinuţi din scurt, dar în opinia unor oameni care au un cuvânt greu de spus în fotbalul de astăzi, Liverpool va obţine a treia victorie din ultimele patru partide. Cu o seriozitate maximă din partea baieţilor lui Dalglish, victoria este ca şi a noastră!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.