miercuri, 26 octombrie 2011

CARLING CUP - Stoke City v Liverpool

   
   Astăzi, în turul patru al Cupei Carling, Liverpool se va deplasa pe Britannia Stadium, acolo unde va juca în compania formaţiei gazdă, Stoke City, în speranţa de a se califica mai departe.

   În sezonul 2000/2001, cormoranii au mai dat peste Stoke City în cupă, iar atunci, echipa noastră a trecut cu scorul de 8-0 de actuala formaţie a lui Tony Pulis, însă vremurile s-au schimbat, iar Stoke are o echipă puternică. 

   Gazdele se bucură de revenirea mai multor jucători, printre care şi Jonathan Woodgate, Jermaine Pennant şi Danny Higginbotham, însă şi Kenny Dalglish are cam toată echipa la dispoziţie. Lucas Leiva a revenit după suspendarea primită, Agger a revenit după accidentare, iar Bellamy speră să continue ca titular, deşi Carroll este aşteptat să fie introdus de managerul scoţian, ţinând cont de masivii jucători pe care îi are Pulis în echipă. 

   Cu toate acestea, suntem siguri că va fi o partidă dificilă, ţinând cont că formaţia de pe Britannia Stadium ne-a învins în acest sezon, cu scorul de 1-0, deşi jocul a fost total dominat de băieţii lui Dalglish. Antrenorul scoţian a şi declarat că speră ca elevii săi să presteze acelaşi joc ca în cel de atunci, doar ca acum să câştige şi automat să se califice. Hai Liverpool!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.