marți, 18 octombrie 2011

AVANCRONICĂ - Rangers v Liverpool

   
   Liverpool va juca astăzi un amical, în compania liderului din Scoţia, Glasgow Rangers. Kenny Dalglish a ales foarte bine acest amical, dorindu-şi foarte mult să acorde oportunitatea câtorva jucători, de a acumula puţină 'experienţă europeană'

   Poate mulţi se vor simţi pe Ibrox Park ca acasă, iar aici discutăm de Charlie Adam, care a petrecut mult timp la Rangers, fapt care îl face să aştepte cu nerăbdare confruntarea cu foştii săi colegi. 

   Gazdele au în lot jucători foarte valoroşi precum Allan McGregor, Goian, Papac, Davies, Lafferty, Whittaker, Bocanegra sau Naismith, care ne pot pune probleme foarte uşor. 

   Este aşteptată titularizarea lui Doni, portar care nu a jucat deloc în acest sezon de Premier League pentru Liverpool, iar suporterii oaspeţilor se aşteaptă la multe schimbări ale lui Kenny Dalglish, în primul 11.

   Ultimul meci între cele două formaţii a avut loc în 2008, fiind tot un amical. Atunci, Liverpool a făcut spectacol pe Ibrox, câştigând cu scorul de 4-0, golurile cormoranilor fiind marcate de Torres, N'Gog, Benayoun şi Alonso, dar de atunci s-au schimbat multe în ambele formaţii. 

   Partida va începe de la ora 21:30, ora României. 

   Sperăm ca noii băieţi introduşi de Kenny Dalglish să-şi facă treaba foarte bine, şi să-l pună pe scoţian în situaţia de a avea mai multe opţiuni pentru anumite posturi.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.