sâmbătă, 29 octombrie 2011

AVANCRONICĂ - West Bromwich v Liverpool

   
   După victoria din Cupa Carling, Liverpool se deplasează cu moralul foarte ridicat la West Bromwich Albion, echipă foarte periculoasă pe teren propriu.

   În ultimul meci disputat pe 'The Hawthorns', cormoranii au pierdut cu scorul de 2-1, acela fiind primul meci al lui Roy Hodgson împotriva lui Liverpool, după plecarea sa de la clubul de pe Anfield.

   West Bromwich Albion a câştigat săptămâna trecută pe Villa Park, în compania formaţiei gazdă, şi a urcat până pe poziţia a 12-a, în clasamentul Premier League. Pe teren propriu, băieţii lui Hodgson au un bilanţ uşor negativ în acest sezon, câştigând un meci, pierzând două, şi terminând o partidă la egalitate. Alături de Queens Park Rangers, West Brom este echipa care a marcat cele mai puţine goluri din acest sezon, pe teren propriu - doar 3. Situaţia accidentărilor nu este aşa gravă, doar Shane Long fiind singurul jucător indisponibil. Graham Dorrans ar putea reveni în prima echipă a 'bătrânului' Roy. 

   De partea cealaltă, Kenny Dalglish este foarte fericit de prestaţia echipei sale în partida cu Stoke City, din cupă, dar vrea ca formaţia sa să aibă constanţă în rezultate, şi ţinteşte o nouă victorie în deplasare, după ce ultima a fost pe Goodison Park, chiar în faţa rivalei. Scoţianul de pe banca lui Liverpool nu este îngrijorat cu privire la situaţia accidentărilor, toată echipa fiindu-i la dispoziţie. Jucători precum Steven Gerrard, Glen Johnson, Charlie Adam sau Dirk Kuyt, sunt aşteptaţi să joace din primul minut.

   Victoria de anul trecut a băieţilor lui Hodgson, a fost prima victorie a formaţiei de pe 'The Hawthorns' în faţa lui Liverpool, în Barclays Premier League, fapt care i-a bucurat foarte mult pe suporterii gazdelor. În opinia lor, un rezultat de egalitate în această partidă ar fi mulţumitor.

   Centralul acestei partide va fi Lee Mason, asistat de Beswick si McDonough, iar al patrulea oficial va fi Swarbrick.

   Aşadar, după victoria impresionantă de la Stoke, Liverpool pare favorită în faţa trupei lui Hodgson, care după pierderea lui Shane Long, va suferi foarte mult în atac, chiar dacă îl are pe Peter Odemwingie. Majoritatea iubitorilor fotbalului britanic, cred că echipa lui Dalglish este în stare să nu primească gol, dar pentru a câştiga partida, va trebui să muncească foarte mult. Predicţia caselor de pariuri: West Bromwich 0-1 Liverpool.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.