joi, 27 octombrie 2011

Dalglish - pe deplin mulţumit

   Kenny Dalglish s-a arătat foarte mulţumit după prestaţia echipei sale, în victoria de pe Britannia Stadium. De asemenea, acesta a lăudat şi jocul excelent făcut de Luis Suarez, după ce uruguayan-ul a marcat o dublă de senzaţie. 

   Gazdele au deschis scorul în minutul 44, prin Kenwayne Jones, după o lovitură frumoasă de cap, dar vedeta echipei de pe Anfield a adus victoria, marcând în minutele 54 şi 85.

     " Golurile lui Suarez ne-au încântat, dar cel mai important lucru a fost prestaţia jucătorilor noştri. La al doilea gol, centrarea lui Jordan a fost perfectă, iar finalizarea lui Suarez a fost de clasă. Dar voi sunteţi încântaţi de ambele goluri, nu-i aşa? "

     " În prima repriză am ratat şase ocazii importante, care ne-ar fi putut duce în avantaj, dar ei au fost în avantaj după golul marcat, însă în repriza secundă, băieţii au atacat şi s-au apărat excelent, iar omul 'mititel' a marcat două goluri senzaţionale. " a mai adăugat Dalglish.

   Pentru Liverpool urmează partida cu West Bromwich Albion, acolo unde avem mare nevoie de victorie, pentru a răscumpăra egalul ghinionist din meciul cu Norwich. Băieţii au moralul ridicat acum, iar o victorie ar fi esenţială!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.