vineri, 7 octombrie 2011

Drumul spre glorie ... încă neasfaltat !

   
   La începutul campionatului, se zvoneau diferite nume care ar ajunge în topul clasamentului, dar nici acum nu putem spune că avem o favorită clară la titlu. 

   Este evident că echipele din Manchester au luat un mic avans, dar în câteva etape, situaţia se poate răsturna masiv. Oricum, casele de pariuri şi-au stabilit deja favoritele la titlu, iar printre ele se numără Manchester City şi Manchester United, dar Chelsea pune şi ea presiune din urmă.

   În ultimii ani ne-am obişnuit cu echipa lui Liverpool să se bată pentru locul 4, iar acelaşi lucru pare să-l facă şi acum, dar situaţia se poate schimba radical, ţinând cont că urmează partida cu Manchester United, iar apoi vor urma cele cu Chelsea şi Manchester City, în doar câteva săptămâni, iar cu câteva rezultate bune, clasamentul poate lua o întorsătură grozavă.

   Băieţii lui Dalglish se situează pe poziţia a 5-a, la doar şase puncte de liderul Manchester United, însă câteva partide pot schimba situaţia din clasament.

   Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, însă ştim sigur că nu avem încă o favorită clară la titlu, care nu mai poate pierde primul loc. Este evident că United şi City şi-au arătat forţa în primele etape, la fel cum a făcut-o şi Chelsea, iar Arsenal a cam dezamăgit, dar cine ştie ce rezervă viitorul. Vom vedea!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.