marți, 18 octombrie 2011

Rangers 1-0 Liverpool

   Liverpool a pierdut cu 1-0 pe Ibrox Park, dar rezultatul nu este deloc corect cu performanţa ambelor echipe. 

   Cele două formaţii s-au tatonat foarte mult, iar Rangers a deschis scorul cu noroc, după ce mingea trimisă de un jucător al gazdelor, a lovit bara, revenind spre centrul terenului, dar aceasta i-a venit în picior lui Fabio Aurelio, care stătea lângă bară, şi a intrat în poartă. 

   În repriza secundă, Dalglish a schimbat câţiva jucători din echipă, cu jucători de bază, iar jocul lui Liverpool s-a schimbat total. Atacuri după atacuri au fost organizate de Liverpool, care a presat foarte mult poarta gazdelor. Andy Carroll a obţinut un penalty, dictat în primă fază de arbitru, dar care a revenit asupra deciziei, şi a dictat mai apoi lovitură din 6 m, spre disperarea înaltului atacant englez. 

   Ocazii de gol au mai fost multe, cormoranii scăpând doi contra unu pe faza de atac, dar Maxi a refuzat să-i paseze lui Carroll, care rămânea singur cu portarul, iar faza a luat sfârşit.

   Aşadar, Dalglish a avut posibilitatea să vadă jucătorii pe care nu-i urmărise niciodată într-un joc oficial, şi şi-a format o părere despre fiecare. Pentru Liverpool urmează partida cu Norwich City, de sâmbătă, acolo unde echipa noastră va arăta cu totul altfel, după revenirile celor titulari în prima echipă, şi după revenirile lui Carragher, Suarez şi Gerrard, care nu au fost incluşi în lot, pentru această partidă. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.