duminică, 2 octombrie 2011

Dalglish - încântat de victoria băieţilor săi

   
   La conferinţa de presă de după meci, Kenny Dalglish a lăudat profesionalismul băieţilor săi, după victoria cu 2-0 de pe Goodison Park. După eliminarea lui Rodwell, Carroll şi Suarez au marcat în minutele 71 şi 82, ducând toate cele trei puncte pe Anfield.

     " A fost bine şi când eram 11 la 11. Nu am văzut incidentul, neputând să spun dacă a fost de roşu sau nu. "

     " După ce ei au rămas în 10, noi am fost foarte profesionalişti şi am jucat foarte bine. Câteodată este greu să joci împotriva unei echipe de 10 oameni, ştiind cum va aborda Everton partida, şi cât de mult îşi dorea să obţină acel 0-0, sau poate chiar să câştige. "

     " Niciodată nu ne-a fost uşor, dar modul în care jucătorii au abordat partida a fost de lăudat. "

   Dirk Kuyt a ratat un penalty în minutul 44, iar Dalglish a replicat: " Reacţia lui Dirk după ratare a fost fantastică - nu a părut să-l afecteze, iar acest lucru dovedeşte un caracter puternic. " 

   Andy Carroll a marcat primul său gol în actuala stagiune de Premier League, iar Kenny a fost mulţumit de prestaţia lui.

     " Marele Andy a fost lipsit de noroc la loviturile de cap care se puteau transforma în goluri, dar finalizarea sa de la gol a fost foarte bună. Cum am mai spus-o şi înainte - am făcut o afacere bună cu Suarez şi Carroll, şi nu cred că ne vom schimba această opinie vreodată. Andy a muncit mult la antrenamente, iar acum îşi primeşte răsplata în teren. "

   Steven Gerrard a jucat şi el în ultimele 23 de minute ale partidei cu Everton. El este convocat la naţională pentru partida cu Muntenegru, după acea lungă perioadă de absenţă. Cu privire la acest lucru, Dalglish a replicat: " Este un alt pas înainte pentru Steven Gerrard, intrând într-un derby şi jucând câteva minute bune. "

   Evoluţiile bune ale lui Martin Kelly îi atrag atenţia lui Fabio Capello, care a fost şi el prezent la meci. Tânărul fundaş englez ar putea fi o soluţie pentru partea dreaptă a apărării selecţionatei 'celor trei lei'. Dalglish s-a arătat şi el foarte mulţumit de evoluţia lui Martin, şi speră că-l va vedea într-o bună zi la naţională.

     " Fabio Capello trebuie să aleagă o echipă, şi va alege ce va dori el. Sunt încântat de performanţele lui Martin, dar unde vor duce aceste jocuri bune, nu ştiu. " a mai afirmat Kenny Dalglish.

   Peste două săptămâni urmează meciul cu Manchester United de pe teren propriu, iar Liverpool are nevoie de o victorie acolo. Sperăm să nu se accidenteze niciun jucător la naţională, mai ales căpitanul nostru, Steven Gerrard.

P.S. - REZUMATUL MECIULUI EVERTON - LIVERPOOL ESTE DISPONIBIL! ÎL PUTEŢI URMĂRI, ACCESÂND PAGINA 'REZUMATE'. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.