miercuri, 6 aprilie 2011

Agger ratează tot sezonul !

   Veşti proaste de la Melwood ! Daniel Agger va rata tot sezonul după accidentarea suferită în meciul cu West Bromwich Albion. Medicii au spus că recuperarea danezului va dura două luni, iar cum Premier League-ul mai are şapte etape până la final, Agger pune capăt acestui sezon aici.

   Glen Johnson a acuzat şi el o accidentare la coapsă în meciul de pe Hawthorns, iar cormoranii încă aşteaptă veşti cu privire la lovitura acuzată de căpitanul Steven Gerrard la antrenamentul de dinaintea meciului cu formaţia lui Roy Hodgson. Kenny Dalglish a declarat cu privire la aceste ultime veşti ale accidentărilor:

     " Daniel are o problemă cu tendonul din spatele genunchiului şi nu va mai fi introdus deloc în acest sezon. Va sta câteva luni bune până se va putea antrena din nou. Glen Johnson are o problemă la coapsă care îl va ţine probabil trei sau patru săptămâni pe bancă, la fel ca şi în cazul lui Martin Kelly. Cu privire la Steven Gerrard, vom avea mai multe noutăţi la finalul săptămânii. Va fi evaluat şi vom şti care este povestea. Este dezamăgitor pentru jucători deoarece ei au vrut să joace în fiecare meci. Vom merge până la finalul sezonului dar dacă eşti accidentat, eşti accidentat. Ştim prin ce trec, dar cei mai importanţi jucători de la club sunt aceia care sunt apţi şi pot juca. Trebuie să jucăm cu ce avem la dispoziţie. Fabio Aurelio şi Jonjo Shelvey se antrenează din nou, iar David N'Gog a jucat un meci la echipa de rezerve. Am pierdut câţiva, dar am şi recuperat câţiva. " 

   Sperăm ca Dalglish să construiască o formaţie bună pentru meciul de luni, acolo unde Liverpool o va întâlni pe Manchester City, pe Anfield. Ne va fi greu fără aceşti titulari incontestabili, dar va trebui să ne descurcăm şi fără ei.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.