marți, 26 aprilie 2011

Reina pune capăt zvonurilor

   
   Zvonurile ce pun în discuţie o plecare a lui Pepe Reina în vară, au fost înnăbuşite de goalkeeper-ul spaniol. 

   Într-un interviu acordat pentru un radio iberic, Pepe a susţinut că vrea să rămână la Liverpool, acum când ideile sale sunt împărtăşite şi de noii conducători de la club.

     " Mă simt fericit, calm şi confortabil aici. Viitorul sună bine, având în vedere că noii patroni au un proiect foarte bine întemeiat, atractiv şi ambiţios. Asta cred eu acum - vom aduce jucători importanţi, îi vom creşte pe cei de aici, iar într-un an sau doi, Liverpool va fi acolo unde merită - se va bate pentru trofee. "

     " Desigur că Rafa m-a adus aici, dar asta nu înseamnă că sunt nefericit alături de Kenny. Din contră, cred că Dalglish este cel mai potrivit om pentru Liverpool în acest moment. "

   Reina a fost ochit şi de rivala cormoranilor, Manchester United. Diavolii caută un înlocuitor pentru Edwin van der Sar, care se va retrage la finalul acestui sezon. Spaniolul a negat orice speculaţii cu privire la acest zvon, şi a susţinut că nu va merge la United niciodată.

     " La Manchester United? Niciodată. Nu ştiu, dar nu intenţionez să merg acolo. Cred că ei au monitorizat o mulţime de portari, nu doar De Gea şi Pepe Reina. " a mai adăugat ibericul.

   Reina are contract cu Liverpool până în 2016, iar această declaraţie a goalkeeper-ului aduce doar linişte în inima suporterilor de pe Anfield, înnăbuşind orice zvon cu privire la o plecare de-a sa.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.