luni, 4 aprilie 2011

Alonso e încă fan Liverpool

   
   Xabi Alonso a afirmat că este încă fan înfocat Liverpool şi încearcă să-l facă şi pe fiul său să ţină cu echipa de pe Anfield. 

     " Sunt încă un fan Liverpool şi voi fi pentru totdeauna. Experienţele pe care le-am avut sunt încă în inima mea, iar pasiunea pentru club şi suporteri a rămas aceeaşi. Sper să-i transmit fiului meu ce înseamnă Liverpool Football Club pentru că el s-a născut acolo şi va vizita cu siguranţă oraşul în viitor. " a declarat Xabi.

   Alonso a avut o carieră foarte bună la Liverpool, câştigând Uefa Champions League în 2005, mijlocaşul spaniol sperând să o bată pe Tottenham marţi seară. El urmăreşte încă meciurile cormoranilor şi evoluţia clubului de zi cu zi, şi este impresionat de ceea ce face Liverpool sub conducerea lui Kenny Dalglish.

     " Cred că şi-au regăsit încrederea, în ciuda faptului că au fost eliminaţi din Europa League, dar forma lor în Premier League creşte. De asemenea, cred că pot să-şi reconstruiască o echipă competitivă, mai ales că se ştie stabilitatea clubului acum. În acest moment, ei pot să se gândească la partea sportivă şi să construiască un plan pentru anii următori. " a mai adăugat Alonso, actualul mijlocaş a lui Real Madrid.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.