joi, 7 aprilie 2011

Noutăţi - piaţa transferurilor

   
   Având în vedere că nu v-am mai informat de ceva timp despre zvonurile apărute pe piaţa transferurilor, am decis ca acum să faceţi cunoştinţă cu ultimele noutăţi care privesc clubul mult iubit de pe Anfield Road.

   Ne luăm gândul de la Keisueke Honda! Agentul super-starului japonez a susţinut că jucătorul preferă să rămână la CSKA Moscova, decât să plece la vreun alt club. El intenţionează să-şi onoreze contractul, motiv pentru care vrea să rămână în capitala Rusiei. 

   Presa din Albion susţine că Sylvain Marveaux a semnat deja un pre-contract cu Liverpool, urmând ca acesta să vină din vară, gratis, la clubul de pe Anfield Road. Cormoranii îl urmăreau de mult pe acest super-puşti, dar se pare că la vară jucătorul va veni în curtea noastră. El este un mijlocaş polivalent, dar randamentul maxim îl dă pe partea stânga atacului cormoranilor (Left Winger), fiind un stângaci excepţional. 

   'Caughtoffside' scrie că Dalglish ţinteşte aducerea unui duo de la Ajax Amsterdam. Jan Vertonghen şi mult căutatul Christian Eriksen, sunt cei doi jucători doriţi de cormorani. Eriksen este puştiul minune dorit de marile puteri ale Europei în această vară. 

   Ashley Young este primul jucători din topul listei lui Dalglish, după cum afirmă ziarele din insulă. În cazul în care acesta nu va veni, cormoranii se vor orienta pentru serviciile lui Matt Jarvis de la Wolverhampton Wanderers. 

   Nimic nu este sigur din aceste informaţii. Sunt doar pur şi simple zvonurile ale presei care vor fi confirmate sau infirmate de către transferurile de la vară.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.