miercuri, 27 aprilie 2011

Reina - mai bun în sezonul următor

   Goalkeeper-ul spaniol a declarat pentru revista oficială a cormoranilor că are ceva de demonstrat în sezonul 2011-2012. El a recunoscut că în acest sezon nu a apărat la adevărata lui valoare, dar vrea să demonstreze în sezonul viitor de ce este în stare.

     " Ştiu că puteam să joc mult mai bine. După fiecare an, nivelul meu creşte, şi sper să fac acelaşi lucru în sezonul viitor. Nu există jucătorul perfect - întotdeauna înveţi câte ceva. Am jucat până acum în 450 de meciuri (305 la Liverpool), iar acest lucru este mult pentru cineva de vârsta mea, dar mai vreau să joc încă 450 de meciuri. "

   Victoria la scor din faţa lui Birmingham City le-a dat aripi băieţilor lui Dalglish, care speră să termine pe locul cinci la finalul acestui sezon - loc ce duce în Europa League.

     " Auzi câteodată oameni care vorbesc de Europa League. Mulţi spun că această competiţie nu este importantă, dar uite că ea i-a ajutat foarte mult pe tinerii noştrii: Martin Kelly, Danny Wilson şi Jay Spearing. Poate că ei nu erau pregătiţi să evolueze acum în Premier League dacă nu jucau câteva minute în cupele europene. " a mai adăugat Reina.

   Pepe nu se consideră un portar bătrân la cei 28 de ani pe care îi are, iar după retragere, vrea să continue tot în fotbal.

     " Am văzut câţiva portari care au devenit antrenori, ceea ce este un pic ciudat deoarece noi urmărim foarte mult meciurile şi ne concentrăm. Poate că acest lucru se întâmplă datorită plonjoanelor noastre - suferim lovituri. După toate acestea, vrem să ne relaxăm şi poate să jucăm puţin golf. Eu nu sunt aşa! Îmi place şi golful, dar mai mult iubesc fotbalul. " susţine Reina.

   Aceste declaraţii ale sale confirmă faptul că el nu va pleca la vară, şi va rămâne la Liverpool şi în sezonul viitor. După cum a mai spus-o, iubeşte această echipă, acest oraş şi aceşti suporteri minunaţi. Thanks, Pepe!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.