sâmbătă, 2 aprilie 2011

Dalglish despre meciul cu West Bromwich

   
   Kenny Dalglish s-a arătat dezamăgit şi a refuzat să acuze această înfrângere nemeritată suferită astăzi pe terenul lui West Bromwich Albion. Pierderea lui Glen Johnson şi a lui Agger este grea, aceştia fiind nevoiţi să se recupereze alături de Steven Gerrard, până la meciul cu Manchester City de lunea viitoare.

     " Am început bine şi am avut câteva şanse, dar am pierdut doi oameni capabili de a juca. La al doilea penalty, Soto a fost puţin lipsit de noroc datorită faptului că el a fost accidentat în afara careului. Singurele lucruri pe care le pot spune despre aceste două penalty-uri, este faptul că unul a fost acordat de central iar altul de tuşier. Când ne vor spune că tuşierul are autoritate asupra centralului, atunci vom înţelege mai bine. Nu le putem dicta deciziile noastre arbitrilor! "

     " Andy Carroll este un băiat mare! Dacă mă uit puţin înapoi în meci, nu ştiu pe ce motiv a luat acel cartonaş galben. Suarez a cauzat cele mai multe suferinţe echipei adverse. " a mai adăugat Dalglish.

   Trebuie să uităm repede de această partidă şi să ne concentrăm pe meciul din etapa viitoare, în care Liverpool o va întâlni pe Manchester City, pe Anfield.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.