luni, 11 aprilie 2011

Avancronica - Liverpool v Manchester City

   
   Ultimul meci din etapa cu numărul 32 din Premier League se joacă diseară, pe Anfield Road. Liverpool primeşte vizita lui Manchester City, echipă condusă de tehnicianul italian, Roberto Mancini. 

   Cormoranii lui Dalglish se află pe locul 6 cu 45 de puncte, iar formaţia din Manchester se află pe poziţia a 4-a, cu 56 de puncte. Meciul tur a fost un dezastru pentru trupa de pe Anfield, cormoranii fiind învinşi cu 3-0 pe 'City of Manchester Stadium', formaţia noastră fiind condusă pe atunci de bătrânul Roy Hodgson, care a fost înlocuit în ianuarie cu scoţianul Kenny Dalglish. 

   Liverpool sunt neînvinşi acasă de la venirea lui Kenny Dalglish, având cinci victorii şi două egaluri din şapte partide. Pepe Reina şi Joe Hart sunt singurii jucători din ambele echipe care au jucat în toate meciurile din acest sezon competiţional. City nu au mai câştigat în deplasare de pe 26 decembrie 2010, atunci când au învins cu 3-1 la Newcastle United. 

   Aşadar, să începem cu gazdele! Liverpool va juca astăzi fără căpitanul Steven Gerrard care va rata tot sezonul, fără Daniel Agger care va rata şi el de asemenea tot sezonul, fără Martin Kelly şi Glen Johnson care vor sta pe bancă o lună de zile, tot datorită accidentărilor. Fabio Aurelio şi Jonjo Shelvey ar putea juca, dar va fi o decizie grea pentru Dalglish, având în vedere că cei doi abia au revenit după problemele medicale suferite. 

   De cealaltă parte, Manchester City stă mai bine decât Liverpool. Zabaleta s-a întors din Argentina după ce tatăl său a avut un accident de maşină, iar Gareth Barry, James Milner şi Edin Dzeko vor juca, fiind odihniţi etapa trecută de Mancini. Singurii jucători indisponibili din tabăra lui City sunt Jerome Boateng şi Micah Richards, aceştia fiind accidentaţi. 

   Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Wilson, Lucas, Spearing, Kuyt, Meireles, Carroll, Suarez, Gulacsi, Aurelio, Flanagan, Robinson, Shelvey, Rodriguez, Cole, Ngog.
   Manchester City: Hart, Taylor, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Boyata, Wright-Phillips, De Jong, Yaya Toure, Vieira, Barry, Silva, Milner, A Johnson, Dzeko, Balotelli, Tevez, Razak, Jo.

   Sperăm într-o victorie astă-seară, deşi va fi foarte greu pentru noi. Cu toate că Liverpool este favorită la casele de pariuri, suporterii se aşteaptă la o partidă încinsă care este deschisă oricărui rezultat. Victoria pentru Liverpool ar fi foarte prielnică şi sperăm să o obţinem. You'll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.