sâmbătă, 23 aprilie 2011

Spectacol: Liverpool 5-0 Birmingham City



   Meci de vis oferit azi de Liverpool, care a învins-o azi pe Birmingham City cu scorul de 5-0. Golurile au fost marcate de Maxi Rodriguez ( 7' ; 66' ; 73') , Dirk Kuyt (24') şi Joe Cole (86').

   După doar şapte minute de joc, Spearing şutează puternic spre poartă, Foster respinge în faţă de unde Maxi Rodriguez reia în poartă. În minutul 24, Suarez scapă singur cu portarul, şutează în el, apare Kuyt care iniţial şutează şi el în portar, dar apoi înscrie.

   În minutul 66, Suarez primeşte o pasă la limita offside-ului, intră în careu, centrează în faţa porţii, iar Maxi înscrie din nou. După o respingere greşită a unui fundaş de la Birmingham, Maxi Rodriguez îşi completează hat-trickul în minutul 73. După doar două minute de la intrarea în teren, Joe Cole ia o fază pe cont propriu şi înscrie la colţul scurt al porţii lui Doyle, intrat în locul lui Ben Foster care s-a accidentat. 

   Având în vedere că Tottenham a făcut doar un egal cu West Brom (2-2), ne apropiem la 3 puncte de locul pe care sperăm să îl ocupăm la sfârşitul sezonului.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.