vineri, 15 aprilie 2011

Carroll încrezător înaintea meciului cu Arsenal

   
   Andy Carroll este încrezător că Liverpool va putea câştiga pe Emirates Stadium în faţa lui Arsenal. Meciul de duminică va fi de foc, având în vedere că şi Arsenal se bate pentru titlu, iar Liverpool se bate pentru locul cinci. O victorie i-ar apropia şi mai mult pe cormorani de poziţia a 5-a, având în vedere că Spurs va juca cu Manchester City în această etapă, dar meciul dintre cele două se va juca altădată pentru că City joacă sâmbătă cu Manchester United, în cupă.

     " Trebuie să muncim din greu şi să ne asigurăm că nu le acordăm niciun spaţiu. Ştim cât de buni sunt cei de la Arsenal şi ştim ce pot face când le dai voie. Nu este niciun motiv pentru care nu am putea câştiga la Arsenal, iar băieţii sunt încrezători că putem să facem acest lucru. " a afirmat Carroll.

   Se pare că Flanagan va juca şi duminică pe partea dreaptă a apărării, având în vedere că accidentările din apărarea noastră continuă. Sperăm să practice din nou un meci bun, iar Carroll să ne aducă victoria alături de excepţionalul Luis Suarez. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.