joi, 7 aprilie 2011

LeBron James - acţionar la Liverpool

   Pot să spun că aceasta este cea mai ciudată noutate pe care am auzit-o astăzi. Super-starul din NBA, LeBron James, a semnat un acord cu Fenway Sports Group, gruparea condusă de John Henry care patronează clubul Liverpool. FSG a devenit reprezentanta exclusivă a lui LeBron la nivel de marketing. Nu se ştie încă cât va fi contribuţia lui LeBron James la clubul de pe Anfield, dar preşedintele Fenway Sports Group, Tom Werner, a declarat:

     " Credem că va fi o colaborare puternică. Sunt foarte puţini atleţi care se pot compara cu atracţia lui globală şi cu statutul său legendar. Suntem foarte entuziasmaţi că va face parte din familia Liverpool FC. " 

   LeBron James a declarat că este foarte entuziasmat de acest contract şi speră să se extindă cât mai mult pe plan comercial.

     " Sunt fericit să lucrez cu John Henry şi Tom Werner. Aceştia, ca şi mine, au o mare pasiune pentru sporturi. Le poţi vedea determinarea şi angajamentul pe care îl au faţă de echipele lor. Pentru mine este important ca să lucrez într-o organizaţie care iubeşte sportul la fel de mult ca mine. "

   Bun venit în familia Liverpool, LeBron James!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.