marți, 19 aprilie 2011

Reina - Kenny e ca şi Guardiola

   
   Goalkeeper-ul cormoranilor, Pepe Reina, l-a comparat pe Kenny Dalglish cu antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, iar spaniolul crede că echipa de pe Anfield a devenit mult mai bună şi mai competitivă de la venirea regelui la cârma băieţilor. 

   Pepe Reina a fost coleg cu Guardiola la Barcelona prin anii 2000, acesta fiind impresionat de saltul făcut de Pep în cariera de antrenor. Actualul manager al catalanilor a fost bun şi ca jucător şi este şi ca antrenor, iar Reina vede aceleaşi trăsături şi în persoana lui Kenny Dalglish. 

     " Guardiola este un pic mai tânăr decât Dalglish. " a glumit goalkeeper-ul nostru.

     " Ei au cam aceleaşi trăsături şi este important că Dalglish ştie bine clubul. El este o legendă în Liverpool şi mă refer la faptul că este chiar o adevărată legendă, pentru că alţii folosesc acest termen mult prea mult pentru a caracteriza alte persoane. Kenny ştie exact ce cred suporterii şi ce vor să vadă.  "

     " Deoarece a fost jucător, ne înţelege şi ştie să stabilească standardele, făcând totul mult mai uşor pentru noi. "

     " Am crescut în valoare de când Kenny a preluat echipa. Am bătut echipele mari, dar este important să facem acest lucru în fiecare meci. Trebuie să fim constanţi, duri, dăruiţi clubului ... totul. "

     " Nu trebuie să câştigăm doar cu echipele mari pentru că un sezon durează 10 luni. Dacă înclinăm balanţa, vom fi mai aproape de locul unde vrem să fim. Acest sezon şi finalul sezonului trecut nu au fost printre cele mai bune. Data viitoare trebuie să ne asigurăm că acest lucru nu se va mai întâmpla. " a mai adăugat Reina.

   Sperăm să rămână şi din vară la club pentru că este un portar fantastic. Calităţile sale de goalkeeper sunt greu de înlocuit, iar după părerea mea, Pepe Reina este cel mai bun portar din Premier League, dacă nu cel mai bun, poate printre primii portari din campionatul englez.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.