luni, 4 aprilie 2011

Dalglish vrea ajutoare pentru Carroll

   Liverpool are nevoie de câţiva oameni de bandă care să-l pună pe tânărul Andy Carroll în valoare. Dalglish şi-a dat seama de acest lucru şi vrea la vară să aducă întăriri masive pentru flancurile trupei de pe Anfield. 

   Presa din Albion scrie deja că regele de la Melwood este interesat de serviciile lui Ashley Young de la Aston Villa şi de serviciile lui Matt Jarvis de la Wolverhampton Wanderers. "King" Kenny a susţinut că are nevoie de ceva oameni în vară care să-l pună pe Carroll în valoare, ceea ce este un lucru foarte bun pentru suporterii cormoranilor, deoarece după câte se observă, Dalglish vrea să continue la Liverpool şi pregăteşte din timp sezonul viitor, el fiind acum doar antrenor interimar.

     " Este ceva ce vom analiza. Andy face parte din echipa noastră, la fel şi Suarez, deci, avem nevoie de oameni care să-i completeze. Orice vom avea nevoie, vom achiziţiona. " a afirmat tehnicianul lui Liverpool.

   Sezonul actual se va încheia pe 22 mai, urmând ca imediat să înceapă perioada de transferuri, acolo unde Liverpool va trebui să fie foarte activă pentru a ne lupta la titlu în sezonul viitor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.