duminică, 10 aprilie 2011

Dalglish: "Gerrard este cel mai bun!"

   
   Kenny Dalglish speră din toată inima că Steven Gerrard se va întoarce cât se poate de repede pe terenul de fotbal, şi va dovedi că este încă cel mai bun mijlocaş pe care Anglia îl are. 

   Căpitanul lui Liverpool va sta tot restul sezonului pe bară din cauza operaţiei suferite. Recuperarea va dura ceva timp, aşa că, el va reveni în perioada de pregătire pentru sezonul viitor, sezon de la care aşteptăm foarte multe. 'King' Kenny i-a redat încrederea lui Gerro de când a venit pe banca cormoranilor, făcându-l pe englez să-şi dea seama câtă valoare are şi câte calităţi posedă. 

     " Aş vrea să-i acord căpitanului lui Liverpool încredere, deoarece el trece printr-un timp foarte dificil datorită accidentării sale. Steven este cel mai bun. Îl ştiu de mulţi ani, dar am avut privilegiul de a lucra cu el doar din ianuarie. El este fantastic, punând pasiune în meciurile sale de la club, de la naţională, jucând poate uneori când nu era recomandat să o facă. Sper ca această pauză să-l facă să revină cu forţe noi şi să demonstreze din nou că este cel mai bun mijlocaş al Angliei. " a susţinut Kenny Dalglish.

   Însănătoşire grabnică, Stevie!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.