marți, 12 aprilie 2011

Carroll - Liverpool va atrage staruri

   Victoria cu 3-0 în faţa lui Manchester City a fost ideală pentru cormorani, iar unul dintre eroii partidei, Andy Carroll, consideră că echipa de pe Anfield va atrage super-staruri la vară. 'Big man' Carroll a marcat o dublă ieri, iar suporterii l-au lăudat cum se cuvine, cântându-i 'Sweet Caroline'.

     " A fost de necrezut. Toţi băieţii au jucat bine, iar eu am marcat golul pe care îl aşteptam de mult. Sunt aici să marchez goluri, dar cel mai important lucru a fost victoria. "

     " Eu şi Luis suntem noi, Flanno a jucat în primul meci pentru el şi cred că a făcut-o bine. Acest lucru arată cam de ce suntem în stare în sezonul viitor. "

     " Aici este un club masiv, cu nume mari, şi nu văd de ce nu am putea aduce jucători de valoare aici. " a mai adăugat Carroll.

   Andy Carroll a spart gheaţa şi a închis gurile celor care au spus că este o ţeapă. Excelenţa sa la finalizare este decisivă pentru Liverpool, iar el ne-ar putea fi de folos şi în meciul de pe Emirates. A marcat acolo chiar în tur, atunci când Newcastle a învins cu 1-0 pe Arsenal Londra. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.