miercuri, 13 aprilie 2011

Carroll & Suarez - atac perfect pentru Liverpool

 
   Andy Carroll crede că parteneriatul său din atacul cormoranilor alături de Luis Suarez este unul fantastic, acesta devenind din ce în ce mai bun cu fiecare meci jucat. 

   'Big man' a marcat primele goluri pentru Liverpool în partida cu Manchester City, iar Suarez a încântat fanii lui Liverpool la fiecare meci. Andy s-a declarat un fan a lui Suarez şi vrea să o ajute pe Liverpool în lupta dusă de cormorani pentru obţinerea unui loc de Europa League. 

     " Luis este un jucător excepţional şi abia aştept să construiesc un parteneriat de succes în atac alături de el. Poţi vedea acest lucru din mişcările pe care le face şi calităţile pe care le are. "

     " Simt că lucrăm foarte bine împreună la antrenamente, iar parteneriatul devine din ce în ce mai puternic. "

   Dar, este oare Liverpool capabilă să ajungă în Top5 până la finalul sezonului?

     " Desigur - acest lucru este în mintea tuturor. Toată lumea vrea să fie pe poziţia a 5-a şi toată lumea ştie că suntem capabili de acest lucru. Trebuie doar să tragem mult şi să câştigăm trei puncte în fiecare week-end, iar Tottenham să piardă câteva. "

     " Cred că orice jucător vrea să joace în Europa, dar mai ales la un club ca Liverpool. Toţi băieţii vor să joace în competiţiile europene la fel ca şi mine. Putem să facem acest lucru muncind din greu ca să fim siguri că vom fi acolo. " a mai adăugat Carroll.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.