sâmbătă, 23 aprilie 2011

Dalglish - mulţumit de întreaga echipă

   
   Antrenorul cormoranilor, Kenny Dalglish, nu şi-a putut ascunde bucuria după ce echipa sa a trecut la scor de Birmigham City, scor 5-0. Maxi Rodriguez a avut parte de un tratament special din partea legendei, după ce acesta a marcat primul său hat-trick pentru echipa de pe Anfield Road.

   Absenţa lui Andy Carroll a fost uitată de introducerea inspirată a lui Maxi, iar Joe Cole şi-a făcut şi el treaba foarte bine, marcând spre final de meci - cu puţin ajutor din partea portarului oaspeţilor.

     " Cred că am meritat să ieşim învingători, având în vedere că am practicat un fotbal fantastic şi am avut şi o zi bună, ceea ce ne face şi mai fericiţi. Faptul că am marcat un gol rapid - a fost bine. Apoi, ei ne-au pus puţin sub presiune, deşi Reina nu a fost supra-solicitat. Am marcat apoi al doilea gol, dar al treilea a fost cel mai important deoarece scorul de 2-0 este întotdeauna periculos. "

     " Acordându-le doar laude, băieţii au jucat un fotbal bun în repriza a doua, la fel cum au făcut-o şi în prima repriză. "

     " Maxi nu este înlocuitorul direct pentru Andy Carroll, dar a marcat mai multe goluri decât el, dintr-un singur meci. "

     " Maxi este un fotbalist foarte inteligent, iar modul în care băieţii s-au antrenat, a fost răsplătit pe deplin. El (Maxi) nu a jucat de ceva săptămâni, dar a făcut o treabă fantastică astăzi. "

     " Micuţul Joe şi-a primit recompensa, antrenându-se fantastic la Melwood. Poate şi portarul lor a făcut o greşeală, dar 'micuţul' şi-a trecut numele pe tabelă. "

     " Cei doi puşti, Flanagan şi Robinson, au bifat încă o partidă în dreptul lor, şi au jucat foarte bine. De asemenea, l-am văzut şi pe Jonjo Shelvey intrând şi jucând excelent. Am avut o zi bună! " 

   Cât despre Andy Carroll, Dalglish a sugerat că jucătorul va continua tratamentul la Melwood, în lupta sa de a fi apt pentru duelul de duminica viitoare, atunci când Liverpool va primi vizita fostului său club - Newcastle United.

     " Accidentarea lui Andy nu este aşa de gravă, dar noi va trebui doar să aşteptăm şi să vedem cum se va simţi. Va fi un meci mare pentru el săptămâna viitoare, dar va fi un meci şi mai mare pentru club. Va fi Liverpool v Newcastle, nu Andy v Newcastle. "

     " Dacă va fi apt, va fi luat în considerare, dar dacă nu, altcuiva îi voi acorda o şansă - dar el nu se simte aşa de rău. " a adăugat Kenny.

   Efortul băieţilor de la antrenamente a fost răsplătit pe deplin. Jocul prestat de ei astăzi a fost unul de înaltă calitate, iar suporterii nu au nici un motiv de nemulţumire. Go Reds! 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.