sâmbătă, 16 aprilie 2011

Dalglish primeşte titlul de 'Sir' ?

   Ziua tristă de ieri în care s-au comemorat 22 de ani de la dezastrul de la Hillsborough, a fost umplută şi cu un gram de fericire pentru legenda Kenny Dalglish. Scoţianul a fost anunţat că va primi cât de curând titlul de 'Sir' din partea reginei Angliei, datorită faptelor realizate şi încercărilor sale de a ajuta familiile care au suferit după acest dezastru îngrozitor din 1989. 

   Boss-ul cormoranilor este încântat de progresul făcut de familiile care suferă după acel dezastru şi speră că într-o bună zi se va afla adevărul pe care îl aşteaptă cu toţii. 

   Poate mulţi nu îl ştiu pe Kenny prea bine deoarece nu a antrenat foarte mult în cariera sa, dar ceea ce a făcut el pentru acele familii şi modul în care s-a luptat pentru a afla adevărul valorează mai mult decât toate trofeele câştigate de orice antrenor din această lume. 

   Îţi mulţumim Kenny pentru ceea ce faci şi sperăm să rămâi cât mai mult pe banca acestei echipe minunate, pentru că toţi cei care reprezintă clubul Liverpool în lume, începând cu oficiali, jucători, şi ajungând până la suporteri, sunt mândrii de tine !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.