vineri, 1 aprilie 2011

Arbeloa iubeşte Liverpool

   Fostul jucător a lui Liverpool, Alvaro Arbeloa, şi-a arătat sentimentele faţă de Liverpool, clubul la care a petrecut o perioadă frumoasă a carierei sale de jucător profesionist. A îmbrăcat tricoul cormoranilor de 98 de ori, plecând după venirea magnificului Glen Johnson pe partea dreaptă. 

     " Am iubit-o pe Liverpool. Să înţelegi dialectul din oraş (scouse) este foarte dificil - Carra şi Stevie, wow. Spre final a fost mai bine, iar când vorbim cu Lassana Diarra, eu şi Xabi Alonso vorbim scouse (folosind dialectul din zona oraşului Liverpool)." a susţinut Arbeloa.

   În ciuda întoarcerii în Spania, fundaşul lui Real Madrid este foarte mulţumit de ce a realizat în fotbalul englez şi este recunoscător pentru acest lucru. El a susţinut de asemenea în declaraţia sa că Xabi Alonso a fost centrul de gravitate a lui Liverpool. În ultimul sezon al acestuia pe Anfield, mijlocaşul madrilenilor a fost cel mai bun om al echipei, iar când Gerrard şi Torres lipseau, Alonso era cheia jocului, dar se vede şi acum că suferim la mijloc odată cu plecarea lui Xabi. Pe vremea lui Gerrard, Xabi Alonso şi Mascherano, Liverpool avea cel mai bun mijloc din Premier League, dar acum, trebuie să ne întărim acolo.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.