luni, 25 aprilie 2011

Kuyt vrea locul cinci!

   Cormoranii au demolat-o pe Birmingham sâmbătă, în timp ce echipa lui Harry Redknapp a pierdut două puncte acasă împotriva celor de la West Brom.

   Cormoranii sunt la trei puncte în spatele echipei din nordul Londrei, cu toate că Liverpool are de disputat un meci contra lui Spurs până la sfârşitul acestui sezon.

   Kuyt a fost parcă întinerit sub conducerea lui Dalglish, iar momentan, olandezul nu are alte obiective decât să ocupe locul cinci.

   Spurs trebuie să joace cu Liverpool pe Anfield înaintea sfârşitului acestui sezon, iar Kuyt ştie că meciul va fi de şase puncte. El este însă concentrat asupra meciului din acest week-end, împotriva celor de la Newcastle United.

     " Eu sunt un jucător normal care nu are obiective proprii. Este foarte frumos să fi implicat în momente importante cum ar fi Europa League. "

     " Sunt un jucator care joacă în faţă, vreau să marchez cât mai multe goluri. Sunt foarte mulţumit de felul în care decurg lucrurile acum. "


     " Cel mai important lucru este să ne uităm la ce avem noi de făcut şi dacă câştigăm fiecare meci, o să ne apropiem din ce în ce mai mult. " a declarat Kuyt.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.