vineri, 22 aprilie 2011

Carra & Carroll - un ultim test

    
   Situaţia fizică a lui Andy Carroll şi Jamie Carragher va fi verificată înaintea meciului cu Birmingham, pentru a putea urmări dacă aceştia vor fi pregătiţi pentru partida de mâine.

   Meciul cu Arsenal a fost un pic cam dur pentru cormorani, având în vedere că accidentările din timpul partidei au curs una după alta. Fabio Aurelio a acuzat din nou o lovitură în zona cu pricina, Jamie Carragher a căzut pe teren după un duel aerian, iar Andy Carroll a călcat strâmb, fiind schimbat spre finalul partidei.

   Managerul cormoranilor, Kenny Dalglish, este încrezător că Andy şi Carra vor fi apţi pentru partida cu Birmingham, având în vedere că Liverpool are mare nevoie de ei. 

     " Trebuie să aşteptăm şi să vedem ce se va întâmpla cu Carra şi Andy. " a susţinut regele de pe Anfield.

   Kenny Dalglish s-a arătat foarte mulţumit şi de prestaţia lui John Flanagan şi a lui Jack Robinson - cei doi puşti de la academia cormoranilor. După cât se observă, cred că ei vor fi titulari pe benzile apărării în partida cu Birmingham, şi sunt sigur că aceşti puşti îşi vor face treaba fantastic, primind încurajările şi îndrumările necesare din partea bătrânului Dalglish.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.