joi, 28 aprilie 2011

Joe Cole revine în forţă

   Managerul cormoranilor, Kenny Dalglish, crede că golul lui Joe Cole din meciul cu Birmingham City va cântări foarte mult în viitorul său pe Anfield Road. Două accidentări grave i-au curmat încet, încet acest sezon, dar acum a revenit în forţă cu un gol împotriva băieţilor lui Alex McLeish. Finalul de sezon se anunţă foarte incins pentru acest magnific mijlocaş.

     " Golul lui Joe Cole a însemnat mult. El nu a avut prea multe oportunităţi pentru că a fost accidentat şi suspendat. A fost într-o perioadă dificilă, dar îl respect pentru că s-a antrenat foarte bine în fiecare zi. "

     " Joe, la fel ca şi Maxi şi alţi jucători, îşi creează cele mai bune oportunităţi, deoarece la antrenamente sunt foarte determinaţi şi dedicaţi acestui sport. "

     " Toată lumea trebuie să muncească din greu, iar Joe Cole nu este cu nimic diferit faţă de ceilalţi. El a muncit mult şi şi-a primit şansa. Acest lucru poate fi foarte important pentru el. " a mai adăugat Kenny Dalglish.

   Chiar dacă mulţi îl dau ca şi plecat pe Joe Cole în vară, el ar putea rămâne pe Anfield Road, deoarece mai are încă ceva de demonstrat. Good luck, Joe! 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.