sâmbătă, 2 aprilie 2011

Nemeritat: West Bromwich 2-1 Liverpool

   Liverpool pierde nemeritat pe terenul lui West Bromwich Albion, scor 2-1, două lovituri de la 11 metri pentru echipa lui Roy Hodgson fiind decisive. 

   Partida a început rău pentru Liverpool. După numai 25 de minute, Dalglish a fost nevoit să facă două schimbări datorită accidentărilor lui Daniel Agger şi Glen Johnson. După o primă repriză cu o ocazie importantă a lui Kuyt şi alte ocazii a lui West Brom, la pauză s-a intrat cu scorul de 0-0. 

   În repriza secundă, jocul cormoranilor s-a schimbat, aceştia reuşind să deschidă scorul printr-o lovitură de cap foarte frumoasă a lui Skrtel, fără speranţe însă pentru Carson. Un fault şi nu prea a lui Kyrgiakos a dat şansa lui West Bromwich Albion să deschidă scorul din penalty prin Brunt, care a fructificat ocazia. Din nou, un duel dubios între Kyrgiakos şi Odemwingie, după care Soto cade, iar Reina iese în faţa atacantului nigerian - Atkinson dictează penalty. Acelaşi Brunt măreşte avantajul, cu toate că Reina ghicise colţul. În ultimul minut de prelungire, Suarez trimite mingea peste portarul Carson, dar cu un efort fantastic, un jucător de-al gazdelor scoate mingea de pe linia porţii cu o lovitură de cap. După această fază, Atkinson fluieră finalul, iar Liverpool pierde nemeritat, zic eu, pe Hawthorns. 

   Poate un rezultat de egalitate era mai echitabil, dar acesta este fotbalul. Mai sunt şi zile proaste când pierzi aiurea. Mergem înainte şi aşteptăm partida cu Manchester City de etapa viitoare.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.