duminică, 17 aprilie 2011

Nebunie: Arsenal 1-1 Liverpool

   
   Meci încins pe Emirates! Arsenal - Liverpool s-a încheiat la egalitate, după ce golurile au fost marcate în minutele 97 şi 102. 

   La pauză s-a intrat cu 0-0, după o primă repriză bună a lui Arsenal, dar vestea proastă este că Fabio Aurelio s-a accidentat din nou.

   Repriza secundă a fost mult mai încinsă, Liverpool fiind prezentă foarte mult pe plan ofensiv. Jamie Carragher a căzut după un duel aerian şi a rămas inconştient. Aproximativ 6-7 minute a stat căpitanul pe teren căzut, iar apoi i-a fost pusă o mască de oxigen şi a fost dus la spital. Cum cele 90 de minute trecuse, iar arbitrul Andre Marriner a arătat 8 minute de prelungire. În al 7-lea minut de prelungire, Arsenal primeşte penalty la un fault a lui Spearing asupra lui Fabregas, penalty fructificat de van Persie. Nimeni nu se mai aştepta la nimic, dar Suarez a avut o lovitură liberă de pe linia careului de 16 metri, fază la care se putea da şi penalty, infracţiunea având loc puţin şi în careu. Uruguayan-ul a executat, mingea fiind deviată de zid până la Lucas, care a fost doborât de Eboue, iar Marriner dictează penalty pentru cormorani. Kuyt transformă impecabil, iar meciul se termină 1-1.

   Poate că un meci mai nebun decât ăsta nu a mai existat în istoria campionatului englez, dar rezultatul nu ajută prea mult nicio echipă. Este bine că nu am pierdut la Arsenal, dar este rău că s-au accidentat Carragher şi Aurelio.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.