sâmbătă, 2 aprilie 2011

Avancronica: West Bromwich - Liverpool

   
   Liverpool va da astăzi piept cu echipa bătrânului Roy Hodgson, West Bromwich Albion. Cormoranii se deplasează pe 'The Hawthorns' pentru a câştiga toate punctele puse în joc, deşi ştim că va fi un meci extrem de dificil. 

   West Bromwich Albion a remizat în ultimele patru meciuri de acasă, iar dacă va remiza şi cu Liverpool, vor egala recordul Premier League - cinci remize consecutive pe teren propriu. Din 1972, Liverpool a pierdut doar un singur meci în diviziile înalte de fotbal ale Angliei, în faţa lui WBA, scor 2-0, dar din 1992, de când Premier League a fost adoptat ca fiind numele primei divizii de fotbal din Anglia, Liverpool i-a învins pe cei de la West Bromwich Albion de fiecare dată, fără să primească vreun gol. 

   În tabăra gazdelor, Roy Hodgson nu poate să conteze pe serviciile mijlocaşului Somen Tchoyi, dar nici pe Graham Dorrans care este accidentat. Situaţia lui Ibanez este incertă, dar se pare că acesta va juca.

   De partea cealaltă, Liverpool se bucură de revenirea căpitanului Steven Gerrard, dar Dalglish va trebui să ia o decizie decisivă în cazul în care îl va folosi pe Stevie în acest meci, riscând o accidentare a căpitanului din nou. Fabio Aurelio, Jonjo Shelvey şi Martin Kelly sunt încă în afara lotului datorită accidentărilor. 

   West Bromwich Albion: Carson, Cech, Ibanez, Morrison, Barnes, Brunt, Mulumbu, Reid, Myhill, Fortune, Shorey, Thomas, Zuiverloon, Meite, Odemwingie, Fortune, Scharner, Thomas, Cox, Vela, Tamaş, Olsson, Jara.

   Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Johnson, Lucas, Gerrard, Spearing, Kuyt, Meireles, Suarez, Carroll, Gulacsi, Kyrgiakos, Wilson, Poulsen, Rodriguez, Cole, Ngog, Flanagan.

   Martin Atkinson va fi cavalerul fluierului în această după-amiază. 

   Sperăm ca Liverpool să obţină cele trei puncte mult dorite, cu un ochi şi la evoluţia lui Tottenham şi a lui Manchester City, echipe cu care Liverpool se bate pentru locul 5, poate chiar şi pentru locul 4. Go Reds!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.