marți, 22 februarie 2011

Agger pregătit de atacul european !

   Daniel Agger este foarte încrezător că Liverpool poate ajunge foarte sus în Europa League în acest sezon. Primul hop este Sparta Praga, iar danezul abia aşteaptă meciul de joi seară. Este foarte fericit cu Dalglish la cârma echipei, acesta susţinând că scoţianul de pe bancă le-a readus plăcerea de a juca.

     " Kenny a venit cu idei noi şi ne-a readus plăcerea de a juca fotbal. Acesta este principalul motiv pentru care apărarea este mai bună, pentru că mingea este tot timpul în atac. Vom aborda meciul de joi cum abordăm orice meci. Dacă jucăm bine pe Anfield, nu prea văd vreo echipă care să ne învingă. Avem o şansă bună dar nu e uşor. Atmosfera de pe Anfield este fantastică. Cred că este cea mai frumoasă din toate câte le-am văzut. " a susţinut danezul.

   Presa din Albion scrie că Danny este dorit în vară de Wolfsburg. Nu cred că există nici 1% şanse ca acesta să plece. Wolfsburg este pe 15 în Germania şi nu mai are şansa să prindă o cupă europeană. Agger are contract până în 2014 cu Liverpool şi a declarat că este fericit şi vrea să rămână aici.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.