miercuri, 23 februarie 2011

Dalglish:"Anfield-ul este special!"

   Kenny Dalglish este convins că atmosfera de pe Anfield va fi năucitoare pentru cehii de la Sparta Praga, care vin mâine să joace calificarea pe vestitul stadion din Liverpool.

     " Anfield-ul a avut câteva seri memorabile. Serile europene sunt speciale pentru multe echipe, dar sigur sunt speciale şi pentru acest club. Singurii responsabili suntem noi care trebuie să câştigăm acest meci. Cum am spus întotdeauna, următorul meci este cel mai important. Sparta este o nucă tare, şi asta au arătat-o în meciul tur. Cred că ei vor fi la fel, dar important este ca noi să fim diferiţi. Sunt sigur că seara de mâine va fi una specială. Eu sunt doar o parte din aceasta, şi sunt fericit să fiu antrenorul lui Liverpool, dar trebuie să câştigăm meciul de mâine. " a susţinut legenda de pe Anfield.

   Meciul de mâine este primul meci din noul mandat a lui Kenny Dalglish în cupele europene, pe teren propriu. Regele are un motiv să fie şi mai fericit pentru că soţia fiului său, Paul, a dat naştere la doi gemeni seara trecută. Să le trăiască !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.