duminică, 6 februarie 2011

AVANCRONICA : Chelsea - Liverpool

   
   Astăzi de la ora 18, Liverpool se deplasează pe Stamford Bridge pentru a juca partida infernală contra lui Chelsea Londra. Cele două cluburi au efectuat o tranzacţie de milioane prin transferul lui Fernando Torres. Spaniolul a declarat că respectă Liverpool şi că nu va săruta niciodată stema lui Chelsea. De asemenea, el a relatat că nu se va bucura dacă va marca împotriva lui Liverpool. 

   Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, a declarat că nu este decis încă dacă va juca cu Torres în primul 11 duminică sau dacă nu, dar probabil că spaniolul va intra de pe banca de rezerve. Şi situaţia celeilalte achiziţii, David Luiz este incertă. După ultimele spuse, el nu va juca contra lui Liverpool. Pentru 'Blues' vor lipsi Alex, Yury Zhirkov şi Yossi Benayoun, toţi accidentaţi.

   La Liverpool situaţia este de asemenea complicată. Christian Poulsen nu a jucat cu Stoke datorită unei mici accidentări, dar probabil că va reveni în formula de start. Jamie Carragher a revenit şi el după o lungă accidentare, dar rămâne la decizia lui Dalglish dacă va juca cu el din primul minut. Joe Cole este uşor accidentat şi el şi probabil că va lipsi, iar Jay Spearing este OUT datorită unei accidentări (şi-a rupt piciorul). Luis Suarez este aşteptat să debuteze din primul minut !

    Chelsea: Cech, Ferreira, Bosingwa, Terry, Ivanovic, Luiz, Bruma, Cole, Mikel, Essien, Lampard, Ramires, McEachran, Kalou, Malouda, Torres, Anelka, Drogba, Turnbull.

   Liverpool: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Lucas, Gerrard, Meireles, Rodriguez, Kuyt, Suarez, Gulacsi, Kyriakos, Carragher, Aurelio, Shelvey, Ngog, Poulsen, Wilson.

   Partida va fi arbitrată de Andre Marriner.

   Se pare că va fi un meci uşor decisiv în bătălia pentru ToP 4, mai ales pentru Liverpool. Dacă vom pierde va fi cam greu pentru noi, dar dacă vom face un egal sau poate chiar dacă vom învinge, mai urcăm un loc şi ne apropiem de primele 4 locuri. Hai Liverpool !


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.