miercuri, 2 februarie 2011

AVANCRONICA : Liverpool - Stoke City

   Liverpool primeşte vizita formaţiei Stoke City în această seară, într-un meci contând pentru etapa 25 în Barclays Premier League. Cormoranii se află pe locul 7 în clasament şi au nevoie neapărată de victorie ca să se apropie la două puncte de Sunderland, formaţie care ocupă locul 6. 

   Pentru Liverpool va lipsi cu siguranţă Andy Carroll care este accidentat, dar este aşteptată revenirea lui Jamie Carragher în primul 11 care va reveni după o accidentare. Luis Suarez a primit acordul FA de a juca şi poate fi introdus pe Kenny Dalglish în primul 11. 

   De cealaltă parte, Stoke City are probleme mari în apărare. Căpitanul Ryan Shawcross nu va juca datorită unei suspendări, în timp ce Danny Higginbotham este accidentat. Andy Wilkinson are şi el o problemă la spate, dar este aşteptată întoarcerea lui Danny Collins pe postul de fundaş stânga. Asmir Begovic s-ar putea reîntoarce în poartă în ciuda formei bune pe care a arătat-o portarul Thomas Sorensen.

   Lotul lui Liverpool: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Lucas, Gerrard, Kuyt, Meireles, Rodriguez, Ngog, Gulacsi, Carragher, Aurelio, Poulsen, Shelvey, Cole, Suarez, Pacheco.

   Lotul lui Stoke: Begovic, Huth, Wilson, Delap, Etherington, Whitehead, Jones, Sorensen, Faye, Collins, Pugh, Whelan, Pennant, Walters, Carew, Fuller.

   În partida tur, Stoke City a învins pe Britannia Stadium cu scorul de 2-0.

   Anthony Taylor va arbitra partida din această seară care va avea loc de la ora 22 şi va fi transmisă îm direct de Digi Sport.

   La casele de pariuri, Liverpool este favorită cu o cotă de 1.60, egalul fiind cotat cu 3.60, iar victoria lui Stoke fiind cotată cu 5.65.

   Sperăm să învingem fără probleme şi astfel să ne apropiem şi mai mult de Top4. Se pare că suntem nevoiţi să învingem deoarece etapa viitoare ne deplasăm la Chelsea, acolo unde vom avea un meci foarte, foarte dificil şi important pentru locul 4. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.