joi, 3 februarie 2011

Liverpool 2-0 Stoke : Suarez debutează furtunos !

   Liverpool a învins fără probleme pe Stoke City, scor 2-0. La începutul meciului a fost prezentat Andy Carroll care a fost aplaudat de un întreg stadion Anfield. 

   Prima repriză a fost puţin cam plictisitoare dar cu mari ocazii ale cormoranilor la poarta lui Begovic, care a apărat fantastic. 

   Repriza secundă a fost dominată la fiecare fază de Liverpool, posesia spunând totul. Jocul a fost mult mai ofensiv, iar Meireles a deschis scorul printr-un şut din careu. Ieşirea la încălzire a lui Suarez a fost aplaudată de un întreg stadion, iar visul suporterilor a fost îndeplinit prin introducerea starului în minutul 62. Fineţea şi valoarea uruguayanului şi-au spus cuvântul, el fiind al doilea marcator din această seară. O pasă a lui Dirk Kuyt a fost suficientă pentru ca el să rămână singur cu portarul, să-l dribleze şi apoi să trimită uşor mingea spre poartă, minge care a fost deviată în bară şi apoi gol de către un fundaş advers. Bucuria lui Suarez a fost mare, iar pe faţa lui Andy Carroll care a urmărit meciul din tribune alături de Damien Comolli, s-a văzut nerăbdarea de a intra în teren.

   Cum au spus şi comentatorii, Chelsea ar cam trebui să se teamă puţin pentru că Liverpool îşi revine, Fernando Torres fiind uitat deja de fanii cormoranilor. Luis Suarez a intrat la inimă din primul minut, fanii de pe stadion scandându-i numele de nenumărate ori. 

   Suntem pe locul 7, la doar două puncte de locul 6 ocupat de Sunderland. Meciul de etapa viitoare contra lui Chelsea este crucial în bătălia pentru locul 4. Pentru mai multe detalii despre meci accesaţi pagina ULTIMUL MECI !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.