sâmbătă, 12 februarie 2011

Dalglish despre egalul cu Wigan

   
   Kenny Dalglish crede că lui Liverpool i-a lipsit puţin o mică scânteie pentru a putea aduce a 5-a victorie consecutivă pe Anfield. Raul Meireles a marcat golul cormoranilor, printr-un voleu frumos, iar Suarez a lovit bara de două ori astăzi. 

      " Cred că a fost un joc în care am început destul de bine. Am atacat şi am marcat prin Raul, din nou. Ne-a lipsit o mică scânteie, iar dacă aceasta era prezentă, pasa finală era mult mai bună. Cred că au fost cam 3-4 ocazii în prima repriză, dar claritatea ne-a lipsit puţin - înţeleg acest lucru. Desigur că suntem dezamăgiţi de rezultat. Poate ne-a lipsit puţin şi norocul, iar performanţa nu a fost aşa ca în celelalte meciuri. Cred că Wigan au fost puţin cam norocoşi - Suarez a ţintit bara de două ori, iar golul lor a fost marcat din offsaid. Nu este o pierdere mare, dar trebuie să mergem înainte. Meciurile amicale ale naţionalelor şi-au spus cuvântul - Daniel Agger este foarte obosit, iar Raul Meireles (schimbat în minutul 53) a fost şi el extrem de obosit. Am avut câţiva jucători care nu au jucat, dar cei mai importanţi sunt cei de pe teren. "

   Dalglish i-a acordat şansa lui Suarez să joace 90 de minute, dar antrenorul scoţian nu are niciun motiv pentru care să nu fie mulţumit de prestaţia uruguayan-ului, care a fost lipsit de noroc, nereuşind să marcheze după ce a lovit bara de două ori. 

     " Luis este foarte energic şi tactic. El iubeşte să marcheze goluri şi a fost ghinionist astăzi pentru că nu a reuşit să-şi treacă numele pe tabela marcatorilor. "

   Pentru cormorani urmează partida cu Sparta Praga din Europa League. Joi, Liverpool se deplasează în Cehia pentru a-şi asigura din prima manşă calificarea în optimile Europa League. Atunci cred că vor reveni  Gerrard şi Agger.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.