joi, 17 februarie 2011

AVANCRONICA: Sparta Praga - Liverpool

   Kenny Dalglish debutează pe banca cormoranilor în Europa League în această seară. Liverpool joacă pe Generali Arena din Praga la ora 22, atunci când o întâlneşte pe formaţia gazdă, Sparta Praga, în 16-imile Europa League. 

   Liverpool a făcut schimbări majore de la ultimul meci de cupă europeană. Roy Hodgson a fost data afară de la cârma cormoranilor, iar în locul său a venit Dalglish, legenda de pe Anfield. Transferurile făcute în iarnă de Liverpool au costat mult, dar cu toate acestea, nici Suarez, nici Carroll nu vor juca.

   Sparta Praga a terminat pe locul 2 în grupa F, după CSKA Moscova, iar ei au reuşit să-i lase acasă pe Palermo. Liverpool a terminat pe primul loc în grupa K, surclasându-i pe Utrecht, Steaua şi Napoli. 

   Formaţia cehă are la dispoziţie tot lotul pentru partida cu Liverpool. Ei încearcă să obţină o victorie pentru că în retur, pe Anfield, este aproape imposibil de câştigat. Printre cei mai importanţi jucători ai lor, îi găsim pe Sionko, Podany, Keric şi Kadlec. 

   Liverpool va juca astăzi fără Steven Gerrard, Daniel Agger, Jay Spearing, Jonjo Shelvey şi Andy Carroll accidentaţi, iar Suarez nu are drept de joc. În lot au fost incluşi şi nişte puşti de la junori şi de la echipa de rezerve, cel mai cunoscut fiind Raheem Sterling, noua vedetă de pe Anfield după cele 5 goluri marcate cu câteva zile în urmă. Dacă va debuta cu Sparta, va fi cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată la Liverpool, având doar 16 ani. 'The Reds' încearcă să obţină victoria pentru a sta liniştiţi în returul de pe Anfield. Posibil 11(4-2-3-1): Reina - Kelly, Carragher, Kyrgiakos, Johnson - Poulsen, Lucas - Maxi, Joe Cole, Jovanovic - N'Gog. 

   Florian Meyer va arbitra această partidă.

   Sperăm ca Liverpool să obţină victoria în această seară. Aşteptăm să-l vedem pe Joe Cole, revenit după o accidentare. Hai Liverpool !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.