vineri, 18 februarie 2011

Kuyt:"Pe Anfield va fi alt Liverpool !"

   
   Egalul plictisitor de aseară dintre Sparta Praga şi Liverpool, nu se va mai repeta pe Anfield, după spusele lui Dirk Kuyt. În prima manşă a 16-imilor, cormoranii au terminat la egalitate aseară, la Praga, scor 0-0. După rezultatul acceptabil scos de Liverpool în Cehia, cormoranii au prima şansă la calificare în optimile Europa League. Joia viitoare se va juca returul, iar până atunci, sperăm să revină Steven Gerrard, coordonatorul de joc a-l echipei de pe Merseyside.

     " Întotdeauna vrei să câştigi, iar noi am vrut să câştigăm aici, dar a fost un teren greu şi o echipă care s-a apărat foarte bine. Cel mai important lucru pentru noi a fost să nu primim gol, şi am reuşit acest lucru. Un egal în deplasare în aceste tururi din Europa League este bun. " a susţinut Kuyt.

   Cum Liverpool nu mai joacă în FA Cup datorită eliminării dubioase de pe Old Trafford, datorată lui Howard Webb, cormoranii nu au meci în acest weekend, ceea ce înseamnă că se vor concentra 100% pe partida de joi cu Sparta Praga. 

     " Trebuie să arătăm pe Anfield că suntem mai buni ca ei. Jucăm pe un teren mai bun, iar tempo-ul ar trebui să fie mai ridicat. Vom ataca mai mult şi sunt încrezător că putem câştiga. " a adăugat olandezul din atacul lui Liverpool, Dirk Kuyt.

   Câştigătoarea din această partidă se va duela în optimi cu câştigătoarea dintre Lech Poznan, echipa surpriză a Poloniei, şi Sporting Braga, echipă din Portugalia. În manşa tur, polonezii au învins cu 1-0 pe teren propriu, urmând ca apoi să se deplaseze joi în Portugalia, la Braga.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.