joi, 3 februarie 2011

Glen Johnson încântat de debutul lui Suarez !

   
   Glen Johnson a lăudat performanţa lui Luis Suarez din victoria cu 2-0 în faţa lui Stoke, aceasta fiind primul meci în tricoul cormoranilor pentru starul uruguayan. El a intrat în teren în minutul 62, înlocuindu-l pe Fabio Aurelio. Golul său a venit în minutul 79 după ce aceasta a driblat portarul şi a înscris chiar dacă mingea a fost deviată în bară.

      " Luis a fost fantastic. Este dificil uneori să vii şi să-ţi faci debutul într-un meci mai greu, dar el a intrat în joc şi a marcat. Toţi suntem fericiţi pentru el. Este cu siguranţă golul său ! Legea spune că dacă mingea merge spre ţintă este golul tău şi cu siguranţă că este al lui. Cred că am adus doi jucători fantastici (Suarez şi Carroll) care vor da totul pentru club. Am jucat foarte bine în această seară ! Am obţinut din nou cele trei puncte fără să primim gol şi trebuie să o ţinem tot aşa. "

   Raul Meireles a marcat al treilea gol în patru meciuri, iar Johnson laudă de asemenea performanţa mijlocaşului portughez.

     " Raul Meireles are un rol mai liber şi a marcat un alt gol fantastic. Are 3 goluri în 4 meciuri şi cu cât o ţine tot aşa cu atât mai bine. "

   În această partidă, Glen Johnson a jucat pe postul de mijlocaş stânga, având şi roluri defensive. Kenny Dalglish nu poate să-l scoată din primul 11 pe Martin Kelly care evoluează foarte bine în fiecare meci. Este bine că avem concurenţă pe posturi !   

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.