vineri, 11 februarie 2011

Dalglish nu da curs zvonurilor !

 
   Presa din Anglia a adus pe prim plan un transfer in vara a lui Reina. Forma buna a portarului spaniol, intereseaza multe echipe de top. Ultimele nume vehiculate care si-au aratat interesul pentru goalkeeper-ul iberic, sunt Arsenal si Manchester United. Kenny Dalglish respinge aceste minciuni din ziare si sustine ca Pepe nu va parasi curand trupa de pe Anfield. Ba chiar, legenda prevede un viitor stralucit al portarului la Liverpool.

     " Avem un portar fantastic si va fi aici pentru mult, mult timp. Champions League este competitia unde vor toti. Noi nu am ajuns intr-un singur an acolo si vrem sa ajungem inapoi. Ar trebui sa fie acelasi lucru pentru fiecare jucator. (sa vrea sa plece pentru ca nu joaca in UCL). " a declarat legenda de pe Anfield.

   E destul de greu sa ajungem acolo anul acesta, avand in vedere situatia in care ne-a dus Roy Hodgson, care a fost numit cu putin timp in urma noul antrenor al echipei West Bromwich Albion. Nu suntem departe de locurile care duc in Uefa Champions League, dar suntem obligati sa nu mai facem multi pasi gresiti. In inima oricarui suporter de la Liverpool exista o farama de speranta. Speram ca acea firmitura sa devina realitate, iar noi sa ne calificam anul acesta in Uefa Champions League, desi este putin cam dificil.  


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.